Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗамърсяването на въздуха е проблем №1 на София, защото

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗамърсяването на въздуха е проблем №1 на София, защото
Коментари Харесай

Борис Бонев: Има пряка възраст между замърсения въздух и високата смъртност от Ковид

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Замърсяването на въздуха е проблем №1 на София, тъй като води до гибел. Това разкри в ефира на предаването " Лице в лице " по БТВ столичният общински консултант Борис Бонев.

" Мерките изискват доста сериозна доза политическа храброст. Предвижат се непопулярни ограничения - по-строг надзор към горенето, тежки наказания за тези, които горят кабели, отпадъци, наказания за остарели коли. Четох доста разбори и на Харвардския университет и на Станфорд, съгласно които има директна връзка сред замърсяването на въздуха и степента на съвестност и признаците когато боледувате от Ковид, както и свъртността от Ковид. Колкото е по-мръсен мвъздуха, толкоз по-тежко боледувате и толкоз по-висока е смъртността. 900 софиянеца годишно губят живота си като директно разследване от мръсния въдздух. Това е статистиката на СЗО. Ако общината си вършеше работата, това ли щеше да е статистиката? ", сподели той.

" Може да се направи възбрана за горене, която да влезе в действие след 3 години, в които всеки да си подмени печката. За страдание, градът ни се управлява от човек, който с изключение на, че няма визия и цели за това къде желае този град да се развива, няма и политическа храброст, с цел да осъществя дори малките цели, които си е сложил ", безапелационен бе представителят на " Спаси София ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР